top of page

 

CURSOS DE CATALÀ

 

EL CATALÀ

 

El català és la llengua oficial a diferents Comunitats Autònomes (Illes Balears, Comunitat valenciana i Catalunya) així com també ho és a Andorra. 

Demostrar el seu coneixement amb els certificats oficials és imprescindible per poder accedir a diferents llocs de treball i facilitar el tracte personal i de cara al públic que són necessaris per a moltes feines.

 

Hem de tenir en compte que és la llengua vehicular tant a les escoles i instituts com a les universitats, pel que el seu coneixement facilita la integració de l'estudiant i millora la seva comprensió.

 

El català ajuda, en definitiva, a la integració dels acabats d'arribar en qualsevol àmbit.

 

ELS CURSOS DE CATALÀ

 

La qualitat dels cursos et garantitza que el teu curs de català  sigui un èxit. Utilitzo una metodologia docent moderna i comunicativa que converteix els cursos en un programa educatiu d'alt rendiment.

 

Les classes s'imparteixen en una de les zones més cèntriques de Santa Cruz de Tenerife a 15 minuts de la platja en autobús i a 10 minuts de la parada del tramvia.  

 

El programa segueix les directrius del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües i el pla d'estudis de l'Institut Ramon Llull. Una garantia de qualitat per als alumnes. Pots escollir entre una àmplia varietat de cursos:  generals, específics, en grups, individuals, on-line….

 

Una oferta de qualitat perquè trobis el curs de català que s'ajusta més a les teves necessitats i objectius.

 

EXÀMENS OFICIALS

 

Cada any i sense necessitat de sortir de l'illa tindreu la possibilitat de fer els exàmens per aconseguir la certificació oficial de coneixement de la llengua per a qualsevol nivell.

 

L'Institut Ramon Llull (centre competent en la certificació de la llengua fora del domini català) convoca anualment exàmens oficials per tot el món per certificar el coneixement de la llengua. Santa Cruz és des de l'any 2013 seu per aquests exàmens.

 

bottom of page