top of page

SOBRE MI

Sóc la Natàlia, llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona amb les titulacions necessàries per impartir cursos de llengua catalana i espanyola a tots nivells.

 

Tinc més de 20 anys d'experiència fent classes d'idiomes tant a Barcelona com a Tenerife i ho faig amb una metodologia amena, entretinguda i divertida, de manera que s'aprèn ràpid i gairebé sense adonar-se'n.

 

L'Institut Ramon Llull m'ha capacitat per fer els exàmens oficials de català a Tenerife sense necessitat de despalçar-se a la Península.

 

Em sembla interessant dir-vos que entre els meus estudiants hi ha un gran nombre d'aprovats i també un alt grau de satisfacció.

 

Com sóc?

 

Sóc creativa en el disseny i desenvolupament de les sessions, m'adapto a les necessitats d'aprenentatge i al ritme dels estudiants. M'implico activament en l'aprenentatge i sempre estic disposada a resoldre els problemes que apareguin al llarg del curs.

 

Sóc organitzada en l'execució de les classes, tot i que això no significa que no hi pugui haver cert grau d'improvisació.

 

M'agrada que els estudiants se sentin còmodes aprenent i els diverteixi venir a classe.

bottom of page